Végre a Skype is elindítja a videóüzenet szolgáltatását

Slemi 2013.02.18. 12:54 Apple, Programok 4 hozzászólás 1 111

A Microsoft bővítette az iOS-en használt Skype alkalmazást egy videoüzenet funkcióval. Még korábban, egy decemberi frissítésben olyan kiegészítőket telepíthettünk, valamit olyan változásokat kellett eszközölnünk, melyek arra voltak hivatottak, hogy a jövőbeli újításokat tegyék könnyebbé, és támogassák őket. A pár nappal ezelőtt bejelentették, hogy bekerült a Skype szolgáltatásai közé egy újabb lehetőség, a videoüzenet küldése. Ezen üzenetek egyenként legfeljebb 3 percesek lehetnek, és Skype-os ismerőseinknek küldhetjük el őket.

Ahhoz, hogy üzenetet küldhessünk iPhone-nal vagy iPad-ünkkel, ki kell választanunk a személyt, akinek küldeni kívánjuk, hogy láthatóvá váljanak a kapcsolati lehetőségek. A tegnapi naptól lennie kell egy új gombnak, amelynek a neve Videoüzenet (Video Message), ezt a kapcsolati felületen találhatjuk meg.

Ezt a gombot kell megnyomnunk ahhoz, hogy a felvételhez jussunk, itt pedig értelemszerűen a felvétel gombot érintsük meg, ha készen állunk az üzenet rögzítésére. Egy kis számláló is megjelenik majd, amely 3 perctől számol vissza. Ha kész vagyunk a rögzítéssel, újra a felvétel gombot kell megnyomnunk. Lehetőség nyílik ez után arra is, hogy címet, vagy leírást adjunk az üzenethez, törölhetjük, vagy akár újrakezdhetjük az egész folyamatot. Ha minden rendben van, a küldés gombbal útjára indíthatjuk kiválasztott partnerünknek.

A Skype hivatalos közlése szerint egyelőre teszteli a szolgáltatást több mobil és Mac felhasználó segítségével, ezért nem biztos, hogy egyből mindenki számára elérhető lesz. A videoüzenet szolgáltatás frissítés nélkül került be a lehetőségek közé, mind az iPhone-t, mind az iPad-et illetően, így tehát aki használni szeretné, mindössze annyit kell, hogy tegyen, hogy a legutóbbi, egy hete kiadott verziót tölti le az alkalmazáshoz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Bence vagyok, 20 éves egyetemista. Nagy Apple-rajongó.

4 hozzászólás

 1. Z - 2013.02.18. 15:34

  20 video messages kuldheto Skype Premium elofizetes nelkul.

 2. strucc007 - 2013.02.19. 22:30

  Én inkább annak örülnék, ha reklám mentes lenne.

 3. Pintyo - 2013.02.19. 23:34

  Persze :)
  Meg ugye ingyenes is :D

 4. strucc007 - 2013.02.20. 08:07

  Pintyo: pár euró-t szívesen kifizetnék érte. Nálam az ingyenesség nem szempont, viszont a reklám mentesség az!

Szólj hozzá Te is!