iDoki házhoz megy – saját otthonunkban is igénybe vehető szinte bármilyen szervizszolgáltatás

HusztiD 2020.11.11. 09:55 iDoki, Kiemelt hírek 0 db 843

idoki_mobilszerviz_Kiemelt

Az iDoki az őszi koronavírus helyzetére való tekintettel a jelenleg is elérhető “iDoki házhoz megy” szolgáltatását megnövelt kapacitással fogja végezni. Az iDoki házhoz megy szolgáltatás keretén belül a felhasználók saját otthonaikban, vagy adott cégeknél végzik el a szükséges iPhone, Mac javításokat, mint például akkumulátor, kijelző és egyéb alkatrészek cseréjét, valamint karbantartási munkákat.

A jelenleg fennálló sajnálatos helyzet miatt a legfontosabb, hogy mindenki figyeljen az egészségére, fölöslegesen ne kockáztasson senki sem azzal, hogy forgalmas helyre merészkedik. Sajnos szeretett készülékeink elromlanak olykor, esetleg baleset éri őket, melyeket előbb-utóbb meg kell csináltatnunk. Erre nyújt megoldást az iDoki, hiszen a szolgáltatásuknak köszönhetően nem kell kimozdulnunk otthonról, de mellette kedvenc készülékeinket is megjavíttathatjuk.

Fontos a higiénia és az egészség megőrzése

Az iDoki kollégai megfelelően felkészült, higiénikus állapotban érkeznek az ügyfeleikhez, hogy kerüljék a fertőzésveszélyt. Budapesten és agglomeriációjában az oda-vissza szállítás díjmentes! Egyéb településekről 990 Ft-os oda-vissza szállítással juttathatod el készüléked az iDokiba.

Foglalj időpontot, hogy ne kelljen kimozdulnod

Kiszállítási időpontot az info@idoki.hu e-mail címen, valamint a +36 70 314 6606-os telefonszámon lehet foglalni.

A szerviz szolgáltatási áraik a https://idoki.eu/szerviz/ oldalon érhetőek el.

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha bármilyen felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy az előbb leírt bármelyik elérhetőségek valamelyikén.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!