Sztárok “csengőhangja” szól a T-Pontokban

KeleMan 2012.12.03. 08:56 Egyéb 0 db 683

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, amelynek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt neves sztárok, közös csengőhang készítéssel teszik szórakoztatóbbá a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást a T-Pontokban és T-Partner üzletekben.

Különleges kiszolgálásba csöppenhet az, akinek az ünnepek előtt T-Pontban lesz dolga. December 3. és 23. között, országszerte 35 kiválasztott üzletben népszerű személyiségek várják és lepik meg az odalátogatókat.  A neves vendégek között találkozni lehet majd zenésszel, énekessel, műsorvezetővel, olimpikonnal is. Csak néhány név a rangos listáról: Harsányi Levente, Ganxta Zolee, Bede Róbert, Csernoviczki Éva, Katus Attila. A sztárok közös játékra invitálják a sorban állókat, melynek lényege, hogy a vevők által kért szöveget mondják fel a mobiltelefonjukra, így olyan személyes csengőhangot adnak ajándékba, amilyen senki másnak nincsen. A hírességek további apró figyelmességgel is kedveskednek a sorban állóknak: a játékra vállalkozó ügyfelekkel búcsúzóul, egy táblagép segítségével közös fotót készítenek. Az így születő képeket el lehet küldeni emailben, vagy meg lehet osztani a közösségi portálokon.

Mindeközben a vállalat önkéntes akciót hirdetett kollégái körében, arra bíztatva munkatársait, hogy vegyenek le némi terhet a megnövekedett forgalomban a T-Pontokban dolgozó kollégáik válláról. A karácsony előtti önkéntes munkában évek óta többszáz telekomos vesz részt.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ehhez hasonló akciót. A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert egy apró figyelmesség is sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára. Az ország különböző részein tartó akció alatt 7 budapesti és 28 vidéki T-Pontban és T-Partner üzletben várják a sztárok az üzletekbe látogatókat.

A helyszínek és a fellépő sztárok részletes programja megtalálható a  T-Mobile és a T-Home Facebook oldalán, a facebook.com/tmobilehungary és a facebook.com/thomehungary oldalon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!