Angry Birds Space – Az űr, a legvégső határ…

KeleMan 2012.02.20. 16:56 Apple, Egyéb, iPhone, Játékok, Kiemelt hírek, Videók 0 db 756

Az űr. A legvégső határ. Ennek végtelenjét járja… nem, nem az Enterprise csillaghajó, hanem az Angry Birds. Bizony! A Rovio alighogy közzétette a Facebook alkalmazásai között is az Angry Birds játékot, máris jött az újabb sokk. Az Angry Birds madarai az űrbe mennek. 2012. március 22-én érkezik az új rész, Angry Birds Space néven.

A készítők egy vicces “One small fling for a bird, one quantum leap for birdkind” reklámszöveggel indítanak, de ezen kívül nem is igazán lehet megtudni mást. Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ismét a disznók ellen kell-e majd küzdeni, vagy valamilyen idegen életforma fogja elrabolni a tojásokat… Időközben felkerült egy kedvcsináló videó is az Angry Birds honlapjára.

Túl komolyan azért ne vegyük a játékot, a cél most is a szórakozás lesz.

Hivatalos oldal: AngryBirds – Space

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!