Facebook – Megérkezett az Angry Birds!

KeleMan 2012.02.15. 12:02 Apple, Egyéb, Játékok, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 286

Már írtunk róla, a tegnapi napon pedig hivatalosan is megjelent az Angry Birds a Facebook oldalán. 3 világot tartalmaz, ebből már kettő, a “Poached Eggs” és a “Mighty Hoax” ismerős lehet a felhasználóknak, de a Rovios srácok egy harmadik, Facebook exkluzív világot is készítettek “Surf and Turf” néven.

Az alkalmazás teljesen Flash alapú, kitehető akár teljes nézetre is, ezáltal a látóterünk is megnövekszik, de csakúgy mint az iOS vagy Androidos játékokban, itt is lehetőségünk van nagyítani. Minden nap egy ajándék vár ránk, feltéve ha visszalátogatunk az oldalra.

Extrákat is tartalmaz az app, melyek tulajdonképpen könnyítésként használhatóak. Ezek a következőek: King Sling, Super Seeds, Birdquak és a Sling Scope. Természetesen ha kifogynánk ezekből, akkor vásárolhatunk is magunknak ilyeneket pár dollárért.

A legjobb az egészben azonban, hogy meghívhatjuk a barátainkat, ismerőseinket és ezáltal ösztönözve vagyunk arra, hogy megdöntsük a pontjaikat. Én pár pályán most legyőztem Szergejt (Szifon.com), aminek biztos nagyon örül! :D

Abban egyébként biztos vagyok, hogy jópár munkahelyen fogják beszüntetni és megtiltani a Facebook használatát, mind itthon mind pedig külföldön. Nézzétek meg, és figyeljétek a külföldi sajtót, pár nap múlva érkeznek majd a hírek, hogy mekkora kiesést fog jelenteni egy-egy nagyobb cég életében az Angry Birds.

Az alkalmazás itt érhető el: https://apps.facebook.com/angrybirds/

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Pörhendi andrea - 2012.02.15. 17:29

  Sziasztok!

  Nekem ipad2 nem megy!
  Oda irányit hogy az adobe flas….. Kell hozzá!
  Azt nem találom! Honnan kell letölteni?
  Vagyis gondolom de ott nincy ilyen!
  Előre is köszi!

  • KeleMan - 2012.02.16. 10:18

   iOS eszközökön nem fog működni, mivel Flash alapú. Főleg asztali számítógépeken érdemes a Facebook-on játszani az Angry Birds-el. Ha iOS eszközön használnád, akkor pedig le tudod tölteni az AppStore áruházból a kifejezetten iOS eszközre készült Angry Birds appokat.

 2. st0nE - 2012.02.16. 20:05

  Nekem ez a játék annyira el fáradt :( 2 éve és 2 hónapja kezdtem minden 3 csillag minden tollas:( van polom plussom kulcstartom bögrem! :) de mar abszolút nem hoz lázba 1-1 update! Nem tudom ti hogy vagytok vele!? Nyilván aki csak most ismerkedik vele annak nagy függés :))

Szólj hozzá Te is!