Esemény: Steve Jobs életrajz premier jövő héten a Libriben

Helme 2011.11.22. 18:04 Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 196

Körülbelül 2 hete felvetettük az ötletet, mi lenne akkor, ha Steve Jobs életrajzának a megjelenése nem szokványosan, hanem picit komolyabban kerülne megrendezésre. Ez egy nem mindennapi könyv, és mi sem tekintjük annak. Rengeteg előrendelés érkezett a könyvre, ami az átlagosnál jóval több, és sokan érdeklődnek utána nap mint nap. A terv egy éjféli premier volt, amit azóta már bőven túlnőttünk. Olyan emberekkel is találkozhattok majd, akik a könyvet fordították, illetve egyéb kulisszatitkokban is jártasak – olvasható a Szifon.com oldalán.

A Szifon.com csapata megkért minket, hogy mi is számoljunk be arról, hogy jövőhét hétfőn megérkezik Walter Isaacson által írt Steve Jobs életrajzi könyv magyar nyelven. Ennek apropójából pedig egy premiert szerveznek Budapesten az Allee-ban található Libri könyvesboltban.

Mi történik majd a Premier alatt?

Magyarországon elsőként 18:00-tól az Allee-ban lévő Libriben már a kezedben foghatod a könyvet. Este 6 órától egészen 8 óráig lehet lapozgatni, olvasni, majd pedig 8 órától megvásárolni. Ezalatt az idő alatt Steve Jobs videókat láthatsz egy kivetítőn, és HVG könyvektől pedig megszólalnak a fordítók. Több olyan érdekességet is hallhatsz a könyv fordításával kapcsolatban, amit máshol nem, illetve közösen beszélgetünk majd a könyvről. Nagyon kíváncsiak vagyunk, kinek mi a véleménye, nem csak az életrajzról, hanem magáról Steve Jobsról is az ő munkásságáról.

Van egy Facebook esemény is a premierrel kapcsolatban, jelezz vissza, hogy ott leszel-e. Tényleg érdekesnek ígérkezik, így mi biztosan ott leszünk a Szifon mellett és ismételten beizzítjuk a Live Streamet, hogy az se maradjon le, aki esetlegesen vidéki.

Mikor lesz a Premier és hol?

Helyszín: Allee – Libri üzlet.
Időpont: 2011. november 28. hétfő. (18:00-tól 20:00-ig)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. smschamp - 2011.11.22. 18:56

    Én ezt nem értem.. Megvettem ma a Steve Jobs könyvet, akciósan 1500 forintért. Viszont nem ez a borítója. Azt hittem rosszat vettem, viszont rá is van írva? 1955-2011. Kronológiai sorrendben megy a történet és van 2011.októberi bejegyzés is a könyben. Tehát gondolom erről az új könyvről van szó…
    Most akkor hogy is van ez a premier és a más borító?:)

Szólj hozzá Te is!