Ez lesz az Apple Watch 5 fő újdonsága; kiszivárogtak az iPhone XI eredményei – mi történt a héten?

HusztiD 2019.09.07. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 957

Eltelt egy újabb hét, a következő napokban pedig megejti a szokásosnak nevezhető szeptemberi médiaeseményét az Apple, ahol többek közt bemutatják az új iPhone és Apple Watch modelleket.

maxresdefault

Kedvezményes születésnapi akcióval vár a tíz éves iDoki!

Idén szeptemberben ünnepli működésének tizedik születésnapját az iDoki, ennek apropóján a születésnapos újabb, az eddigieknél is fantasztikusabb akciókkal kedveskedik, melyekről bizony nem érdemes lemaradni. A legújabb hirdetmény berkein belül minden kiegészítőre és tartozékra 10 százalékos kedvezményt kaptok az eredeti Apple kiegészítők kivételével. Itt még nem ér véget az ünneplés, ugyanis a tizedik évforduló alkalmából, minden szervizszolgáltatásra 10 százalékos kedvezményt biztosítanak – legyen szó akár kijelző, vagy akkumulátorcseréről, esetleg hardveres karbantartásról bármilyen iPhone, iPad, Mac, vagy egyéb készülék esetében. Mindehhez csupán annyit kell tenni, hogy boldog születésnapot kívánsz a csapatnak.

3

Bővebben itt.

Kiszivárgott az iPhone Xr utódjának a Geekbench 4 tesztje

Az Apple kereken egy hét múlva ejti meg a szokásosnak nevezhető szeptemberi médiaeseményét, ahol az aktuális iPhone modelleket fogják bemutatni. Most, egy héttel az esemény előtt úgy tűnik, hogy kiszivárgott az iPhone Xr utódjának a Geekbench 4 teljesítménye a MacRumors beszámolója alapján.

maxresdefault

Bővebben itt.

Sebességteszt: Galaxy Note 10+ vs iPhone Xs Max – új bajnok a láthatáron

Most, hogy immáron megjelent a Samsung legújabb csúcsmodellje, a Galaxy Note 10+, a PhoneBuff csapata készített egy új összehasonlító videót, melyben az Apple legújabb csúcsmodelljével, az iPhone Xs Max-szal vetik össze. Ahogyan lenni szokott, több alkalmazást futtatnak le egy robotkar segítségével az első körben, majd a másodikban újra megnyitják őket hogy megnézzék, melyiknek kerül több időbe betöltenie az adott appokat.

maxresdefault

Bővebben itt.

Mostantól webes felületen is elérhető az Apple Music

Az almások lassan megkezdték az iTunes és az Apple Music szétválasztását, ugyanis a most ősszel érkező macOS Catalinában már külön dedikált alkalmazása lesz a szolgáltatásuknak. Most pedig egy újabb lépést tettek annak érdekében, hogy ne csak a macOS felhasználói függetlenítsenek.

applemusicweb

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a némileg rossz hír, hogy Trumpnak köszönhetően az amerikai piacon emelkedtek bizonyos Apple termékek árai, majd láthattunk egy remek koncepcióvideót arról, hogy milyen lehet az idei évi iPad Pro. Végül olyan érdekességet is megtudhattunk, hogy átlagosan 6 szabadalmat védet le napi szinten az Apple.

watch-jeweler-make-18k-gold-airpods

A hét második felében olvashattunk arról is, hogy az alvásfigyelés lehet a jövőhéten bemutatásra kerülő Apple Watch 5 egyik fő újdonsága, majd egy hangulatos videóban láthattuk, hogy miképp varázsolnak egy egyszerű AirPods-ból egy 18 karátos AirGolds-ot. Végül pedig újabb információkat olvashattunk az új iPhone SE-ről, mely elviekben következő év tavaszán érkezhet meg.

Ezek voltak a 2019-es év harminchatodik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!