2020 tavaszán érkezhet a második generációs iPhone SE

HusztiD 2019.09.05. 12:55 iPhone, Pletykák 1 db 1 734

iphone-8-1

Nem ez az első, s feltehetően nem is az utolsó, hogy egy új iPhone SE-ről olvashatunk. Korábban számos hírforrás állította a telefon bemutatását, de sajnos a mai napig elmaradt. Ezúttal a Nikkei számolt be arról, hogy az Apple a következő év tavaszán dobhatja piacra a második generációs iPhone SE-t.

Lényegében a forrás arra hivatkozik, hogy a telefon úgy fog kinézni, mint az iPhone 8, de voltaképp ez lesz az az igazi második generációs iPhone SE 4,7 colba átültetve, mely az olcsóbb árkategóriát képviseli. Elviekben ez a készülék is megkaphatja az A13-as chipet, mellette pedig ugyanúgy egy Touch ID-t találhatunk meg benne, mint a korábbi modelleknél.

Az Apple idézőjelesen az iPhone Xr-rel tartja lent az árakat, hiszen ezt Amerikában 750 dollártól kínálják. A mostani szóbeszédek alapján az új telefon valóban az olcsóbb árkategóriát célozná meg, ugyanis 400 dollár lehet az indulóára.

Egyelőre érdemes óvatosan kezelni az alábbi infókat, hiszen az elmúlt két évben nem egyszer olvashattunk hasonló pletykáról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Boxoló - 2019.09.07. 00:15

    Màr règ ki kellett volna dobniuk a piacra!
    Ès Nem beszèlve az Iphone XI-rôl, mèg mindig Nem Oled,microled kijelzövel? Na majd a XI S-Ben vagy azutàn….
    Addig is “ By innovation only”….
    Peelers.

Szólj hozzá Te is!