Alvásfigyelés lehet az Apple Watch 5 nagy újdonsága

HusztiD 2019.09.04. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 851

apple-watch-s4-new-complications

Az Apple még korábban felvásárolta a Beddit-et, kik különféle alvásfigyelő termékeket és alkalmazásokat fejlesztettek. Úgy tűnik, hogy mostanra kamatozhat be a befektetés, ugyanis a 9to5Mac értesülései szerint, az ötödik generációs okosórák nagy újdonsága az alvásfigyelés lehet.

Természetesen nem újdonság az alvásfigyelés, hiszen jelenleg az App Store-ban több olyan programot találhatunk, mely egyaránt kompatibilis az iPhone-nal és az Apple Watch-csal. Amennyiben hitelesek az oldal információi, akkor az almások vállalaton belül Burrito kódnéven emlegetik az alvásmegfigyelő funkciót, s elviekben a következő hét folyamán mutatják be – sajnos esélyes, hogy csak az új órákat illetően, tehát nem feltétlenül egy szoftveres újdonságról beszélhetünk.

Az okosóra szenzorai által a szoftver mérni fogja, hogy milyen minőségű volt az adott alvásunk, illetve mennyit aludtunk az éjszaka folyamán. Amennyiben hamarabb kelnénk fel, mint ahogyan az ébresztőt beállítottuk, akkor az óra azt automatikusan kikapcsolná – ez pedig egy valóban hasznos funkció lenne. Mi több, lenne egy olyan opció is, hogy akkor indulna el a ne zavarjanak funkció, amint az óra érzékelné hogy lefeküdtünk.

Nem utolsó sorban az Apple gondolt azokra is, kik két Apple Watch-csal rendelkeznek, hiszen az egyiket beállíthatnák mindennapi használatra, míg a másikat minden este, alvásmegfigyelés céljából használnának.

Maradjunk türelemmel, ugyanis jövő hét kedden mindenre fény derül. Ti egyébként használtok valamilyen alvásmegfigyelő alkalmazást?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2019.09.04. 10:32

    Fantasztikus! Alvás figyelés. Áááááá micsoda innováció!

  2. Maximus - 2019.09.06. 19:44

    Este is órában fetrengett? Ne máár….
    Este minden szart próbálok magamtól minél messzebb tenni kikapcsolt állapotban.
    Ha ez lesz valóban a fő attrakció akkor meg sokáig fogom használni a 4-esemet,főleg mivel ezt imádom.

Szólj hozzá Te is!