12. alkalommal is az Apple a legkedveltebb nagyvállalat

HusztiD 2019.01.31. 11:56 Apple 0 db 50

apple-park

Legalábbis ezt állítja a Fortune, akik kiadták a szokásos évi toplistájukat, melyben a legjobban kedvelt/csodált vállalatokat keresik. Ismételten kiemelkedő helyet kapott az Apple, akárcsak az elmúlt évek folyamán, hiszen immáron 12. egymást követő éve fogják be az első helyet a Fortune listáján.

Érdemes végignézni az egész listát, ugyanis második helyen az Amazon található, kik már az előző évben is szorosan az Apple nyomában voltak, kiket a Berkshire Hathaway követ a bronzérmes helyen. Negyediken a Walt Disney, ötödiken a Starbucks, hatodikon a Microsoft, hetediken az Alphabet, nyolcadikon a Netflix, kilencediken a JPMorgan Chase, s végül a tizediken a FedEx található meg.

A Fortune szakemberei ilyenkor egyébként több dolgot vizsgálnak, mikor a rangsorolást végzik. Például megnézik, hogy milyen mértékű a vállalat innovációja, milyen a menedzsmentje, mennyire közreműködőek, felelősségtudatosak, vagy éppen milyen minőségű termékeket dobnak piacra.

Sajnos a cikkben található link nem igazán működik, ugyanis Magyarországra azt írja, hogy nem érhető el eme régióból a Fortune oldala.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!