Minden, amit tudnod kell az iPhone Xs, Xs Max, Xr és az Apple Watch S4-ről – mi történt a héten?

HusztiD 2018.09.15. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 2 db 365

Talán nyugodtan elmondhatjuk, hogy az Apple szemszögéből túl vagyunk az idei év legizgalmasabb hetén, ugyanis az elmúlt napok a szerda este folyamán bemutatott iPhone Xs és Xr modellekről szóltak, ami mellett titkon nagyot robbantott a negyedik generációs Apple Watch is.

iphonexsff

Az Apple bemutatta az iPhone Xs-t, az iPhone Xs Max-ot és az iPhone Xr-t

Ahogyan várható volt, szerdán, a negyedik generációs Apple Watch bemutatását követően az új telefonokról, az iPhone Xs-ről is lehullt a lepel. A korábbi pletykák zöme itt is igaz volt, ugyanis az új telefon immáron három színben érhető el: ezüst és asztroszürke mellett az arany is megmutatkozott, illetve 6,5 colos méretben egyaránt elérhetővé vált.

iphone2018-2838

Bővebben itt.

Az Apple bemutatta az Apple Watch S4-et

A várakozásoknak megfelelően, magyar idő szerint, szerda este 7 órakor vette kezdetét az Apple 2018. szeptemberi médiaeseménye, ahol a vállalat vezetői bemutatják a legújabb termékeket. Ahogyan lenni szokott, kisebb statisztikával indult a nyitány, s kiderült, hogy 2 milliárd iOS eszközt értékesítettek eddig az almások.

iphone2018-2686

Bővebben itt.

iPhone XS, iPhone XR és Apple Watch S4 – nagyszerű termékek, de milyen áron? (kibeszélő)

Az Apple szerda este mutatta be legújabb csúcskészülékeit, az iPhone XS-t, az XS Max-ot, a kicsivel olcsóbb iPhone XR-t, valamint a negyedik generációs Apple Watch modelleket. A kommentjeiteket olvasva igazán megoszlóak a vélemények, ugyanis a kaliforniaiak ezúttal is kissé fanyarú szájízt hagytak a felhasználókban. Úgy gondoltuk, hogy összeszedünk pár fontos dolgot a tegnapi bejelentéssel kapcsolatosan, majd ezen cikk alatt mindenki kifejtheti tetszését és nem tetszését egyaránt.

27552-41343-iphone-xs-leaked-2-l

Bővebben itt.

Így teljesít Geekbench teszteken az iPhone Xs

Pár nap telt el csupán, mióta az Apple bemutatta az idei évi iPhone modelleket, az iPhone Xs családot és az iPhone Xr-t. Nem olyan rég, a Geekbench adatbázisára felkerült egy iPhone 11,6 kódnéven futó készülék, mely elviekben az egyik Xs modellt rejtheti magában. Mivel a telefon hivatalosan még nem kapható, ezért futhat ezen a kódnéven – illetve még ezután következnek majd a hivatalos tesztek egyaránt.

apple-iphone-a12-bionic-specs

Bővebben itt.

Így csalnak a Huawei okostelefonjai a benchmark teszteken

Egy nagyon érdekes összefoglalóval állt elő az Anandtech csapata, mely szerint a Huawei tudatosan csalt a benchmark tesztek alatt, hogy jobb eredményeket érjenek el. Mint tudjuk, mikor kijön egy-egy új okostelefon, akkor a tech szakik elsőnek különböző benchmarkoknak vetik alá, hiszen voltaképp azok pontszámaiból derül ki, hogy milyen teljesítményre képesek az adott modellek.

huawei_p20_pro_2

Bővebben itt.

További érdekességek

Viszonylag izgalmasan indult a hét, ugyanis elsőnek megtudtuk, hogy novemberben mutatják be a Samsung első hajlítható okostelefonját, majd ezt követően egy remek iPad Pro koncepcióvideót is láthattunk. Érdekes, de páran jó poénnak találják, ha egy iPhone által reklámoznak egy droidos készüléket, valamint ha már Android, akkor egy hónap múlva mutatkoznak be a Google új, Pixel 3 modelljei. Hétfőn megérkezik az iOS 12, mi pedig bemutattuk, miképp csinálhattok egyedi Memoji-kat.

shotoniphonexs

A hét második fele is izgalmasan folytatódott, ugyanis elsőnek megtudtuk, hogy az Apple elköszönt a kijelzőbe épített Touch ID koncepciójától, majd felmerült, hogy hetekig hiánycikk lehet az új iPhone Xr. A bemutatót követően nem sokkal megtudhattuk, hogy mennyire drágultak az iPhone Xs és Xr modellek magyar árai, majd 12 perc alatt végignézhettük a szerda esti bemutatót. Végül pedig, a hét zárásaként egy tucat új hands-on videókat láthattunk az új iPhone modellekről.

Ezek voltak a 2018-as év negyvenedik hetének legérdekesebb hírei és történései. Ne feledjük, jövő hét hétfőn érkezik az iOS 12 a watchOS 5 és a tvOS 12-vel karöltve, valamint biztosra vehetjük, hogy lesznek még további érdekes híreink az új iPhone modellekkel kapcsolatosan. Addig is jó hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Todor - 2018.09.16. 11:57

    Mindenkit idiótának néz az Apple , hagyjuk figyelmen kívül a magas árat annyiban , hogy így is van a termékeire kereslet…., de ha úgy nézzük , hogy a csúcskeszuléküket / ide veszem az xr-t is/ caomagolják a megszokott fülessel amihez nem adnak átlakitót! Tehát csúvskészék , csúcs áron de a hozzá csomagolt fülest nem tudod használni csak úgy ha újból beruházol…. / én specko megvagyok átalakító nélkül, mert van airpodsom/ de úgy mindenki ért , hogy ezt mindennek lehet nevezni csak épp etikusnak nem! ….aztán…

  2. Todor - 2018.09.16. 12:04

    Ott van a gyortöltés lehetőség…., 1 éve meg kapta az iPhone x és talán az I8 is / az utóbbit nem tudom/ idén 3 csúcsmodell…., ea miért nincs hozzávaomagolva pl az iPad töltő ? A kisebb a iPad pró kb 280 ezer forint az iPhone xr 280-290 ezer…, akkor hogy van ez, mi folyik itt …..,nos az van , hogy a vevőket idiótáknak nézik :(

Szólj hozzá Te is!