Androidot reklámozunk az iPhone-ról? Hogyisvanez?!

HusztiD 2018.09.10. 15:55 Egyéb, iPhone 1 db 372

521CC88D-5C83-4333-B26A-EBA36D1FD171-780x406

Nyilván mindannyian láttatok olyan szponzorált hirdetéseket, mikor valamilyen híresség az egyik Androidos csúcsmobilt reklámozza. A probléma a legtöbb ilyennel az, hogy az adott gyártó szép summát fizet a reklámért cserébe, azonban a celebek folyamatosan alapvető hibákat követnek el. Például a Wonder Woman-t alakító Gal Gadotról talán sokan tudjuk, hogy nagy előszeretettel reklámozta nem olyan rég a Huawei új készülékeit, azonban ő is beleesett abba a hibába, hogy közben egy iPhone-ről posztolt.

A legújabb bakit egy Bollywood színésznő, Anushka Sharma követte el. A celeb egy Twitter posztot osztott meg arról, hogy milyen csodálatos a kutyája – mindemellett persze ott volt a Pixel 2XL hashtag, amivel a színésznő jelezni próbálta, hogy azzal készítette a képeket. A probléma ott adódott, mikor Twitterre rakta fel a bejegyzést, ugyanis a fenti képen látható módon, egy iPhone volt a segítségére.

Az eset annyira poénos, hogy napjaink egyik legismertebb tech YouTube-ere, Marques Brownlee osztotta meg Twitteren az esetet. Apró bakik ezek, de az elmúlt években nem egy ismertebb híresség követte el eme amatőr hibát. Vajon ki lesz a következő áldozat?

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2018.09.11. 08:40

    Szó se róla butáknak sokkal jobb az ios…
    Aki a bezárt csorda módszer híve az megtalálja benne a maga kis világát.

Szólj hozzá Te is!