Ilyen apró cselekkel tornássza fel a 2018-as iPhone modellek átlagos eladási árát az Apple

HusztiD 2018.08.16. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 4 db 721

iPhone-X-vs-iPhone-X-plus-concept-01-1280x720

Mondhatni, hogy nyakunkon a szeptember, így az Apple hamarosan bejelenti a 2018-as iPhone modelleket. Ahogy ilyenkor lenni szokott, pletykák és különféle elemzések tömkelege lepi el a netet. Ezúttal viszont a TrendForce csapata számolt be pár új infóról, melyekről reméljük, hogy igazak lesznek.

Az első és talán legfontosabb dolog (az Apple szemszögéből), hogy az idei modelleknek megnövekszik az áruk, s ezáltal az átlagos iPhone eladási ár is növekedni fog. A csapat pontos árakba ugyan nem ment bele, viszont azt megosztották, hogy legfőképp a felső kategóriás, úgynevezett iPhone X Plus miatt szökik az egekbe az átlagos eladási ár.

A második dolog, hogy az új modellek immáron Apple Pencil támogatást kaphatnak. A TrendForce szerint nem kizárt, hogy limitáltabb lesz a ceruza, mint az iPad-en, de a lényeg, hogy a Pencil által mostantól különböző emlékeztetőket írhatnak fel maguknak a felhasználók. Ha valóban igaz lesz ez az állítás, akkor ennek leginkább a 6,5 colos telefonnal rendelkező tulajok veszik majd a legnagyobb hasznát.

A harmadik és egyben talán a legfontosabb újdonság, hogy az Apple bevezeti az 512 GB-os modellt. Az elemzők szerint továbbra is a 64 GB-os modell lesz az alap, melyet a 256 GB-os középső testvér követ, de aki számára ez is kevés lenne, az akár egy 512 GB-osra is beruházhat. Nyilván ezzel az apró trükkel próbálja meg tovább tornázni az átlagos eladási árat a kaliforniai vállalat.

Ha minden jól megy, akkor szeptember 12-én ejti meg az idei iPhone eventet az Apple, így ha ez valóban igaz lesz, akkor kevesebb, mint egy hónap múlva mindent tudni fogunk az új telefonokról. Ti várjátok már az Apple média eseményét?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Atti - 2018.08.16. 20:46

  Igazàbòl semmi izgatòt nem làtok az ùj telefonokban… ennyire unott vàrakozàsmentes soha nem voltam az X plus irànt.

 2. Mátékovits István - 2018.08.16. 21:13

  Nagyon várom, hogy az  bejelentse az új telókat! Természetesen nem azért, mert vennék belőlük. Egy frászt! Arra játszok, hogy olcsóbban vehetem meg a 8 Plust és végre lecserélhetem a 6s-t. Ár-érték arányban a 8-nál nincs jobb alternatíva jelenleg. Legalábbis szerintem…

 3. Sebők István - 2018.08.17. 06:35

  Nem!

 4. Bigyo - 2018.08.17. 18:33

  8+nál jobb az X. Kisebb közel ugyan akkora kijelzővel. Nekem X elott 6s+ volt. Sokkal konnyebb ezt kezelni.

Szólj hozzá Te is!