A Photoshop által lesz professzionális munkaeszköz az iPad

HusztiD 2018.08.07. 13:55 Egyéb, iPad 0 db 139

hotel-transylvania-3-lizzie-nichols-layout-100764150-orig

Az Adobe pont az elmúlt hetek folyamán jelentette be, hogy következő évben érkezik egy teljes értékű Photoshop iOS-re. Nem kellett sokat várni, ugyanis az egyik ismert művész is elmondta saját véleményét az eset kapcsán. Lizzie Nichols neve sokat mondhat a témában jártas felhasználóknak, hiszen olyan címek megalkotásában dolgozott mint az Emoji film, Hupikék törpikék: Az elveszett falu, Futurama és a Hotel Transylvania 3.

Lizzie korábban számos grafikai projektben vett részt, s leginkább egy Mac Pro alatt futtatott egy Photoshop-ot, melyhez a Wacom termékei voltak nagy segítségére. A művésznő szerint ha iPad-re is megjelenik egy teljes értékű Photoshop verzió, akkor egy igazi áttörés lesz, ugyanis egy professzionális munkaeszközt csinál egy olyan készülékből, melyet leginkább játékra és egyéb szórakozásra használnak az emberek.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz a Photoshop teljes változata, illetve hogy valóban képes lesz-e vele felváltani az Adobe az asztali verziót.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!