Évek múlva érkezhet csak az első hajtogatható MacBook – iPad kombó

HusztiD 2022.03.04. 09:55 iPad, Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 0 db 123

Az elmúlt napok folyamán már szó esett, hogy az Apple leghamarabb három év múlva mutathatja be a legelső hajtogathatós okostelefonját, illetve arról, hogy egy szinttel tovább mennének, hiszen a hajtogathatós tabletek kapcsán is érdekeltek.

Az egyik ismertebb tech szaki, Ross Young viszont új információkat osztott meg a pletykával kapcsolatosan. Elviekben az Apple tárgyalásokat folytat a különböző beszállítóikkal és partnereikkel, s az előrejelzések szerint még messze vannak egy hibrid MacBook – iPad bemutatásától.

Elviekben az almások egy olyan készüléket szeretnének, amely legalább 20 colos kijelzővel rendelkezik. Szétnyitva ez egy iPad-ként funkcionálna, s a felhasználó rendelkezésére állna az egész terület, míg összecsukva egy MacBook-ot képezne egy teljes méretű billentyűzettel, valamint extra felülettel, amit különböző munkaállomások kijelzésére használhatnánk.

Ha igazak a mostani hírek, akkor a kaliforniaiak olyan 2026/27 környékére terveznek ezzel a készülékkel. Amennyiben ez igaz, akkor addig sok pletykát fogunk még a téma kapcsán olvasni, de mi kíváncsian várjuk, hogy milyen koncepciót szeretnének majd a valóságban is megvalósítani az almások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!