50 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet az Apple Music

HusztiD 2018.05.17. 15:55 Apple Music, Tim Cook 0 db 91

apple_music-780x548

Az Apple vezérigazgatója nem olyan régen egy rövid interjút adott a Bloomberg számára, ahol az Apple Music-ot érintően egy nagyon érdekes dolgot osztott meg. A CEO elmondása alapján a saját zenei szolgáltatásuk, az Apple Music immáron 50 millió aktív felhasználóval büszkélkedik.

Pont április elején számoltunk be arról, hogy a 40 milliós mérföldkövet is elérték, ugyanis ekkoriban ennyi tényleges előfizetője volt az almásoknak. Ugyan a mostani számok sem rosszak, de nem derült ki belőle, hogy ténylegesen mennyivel növekedett az előfizetők száma. Az aktív felhasználókba azok is beletartoznak, akik még csak a három hónapos ingyenes időszakot próbálják. Április óta nyilván nőtt az előfizetők száma is, így jelenleg nagyjából 8-9 millió próbaidőszakos felhasználója lehet az Apple Music-nak.

Mint tudjuk, ezzel szemben a Spotify kínál ingyenes szolgáltatást egyaránt, így ők ezért rendelkeznek 90 millió feletti felhasználói bázissal. Mindenesetre nem nevezhető rossznak az almások teljesítése, ugyanis ha azt nézzük, akkor lassan kerek három éve indították útra a szolgáltatást, amely azóta a második legnagyobb zenei szolgáltatássá nőtte ki magát a Spotify mellett.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!