Az iPhone SE méretében érkezik a belépőszintű iPhone X?

HusztiD 2018.05.17. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 461

674499.apple-iphone-se-32gb

Az utóbbi napokban egyre többet olvashattunk a második generációs iPhone SE-ről. Leginkább egy ismertebb kiegészítő gyártónak, az Olixar-nak köszönhetjük a hype-ot, hiszen elkezdtek különféle tokokat és fóliákat árulni a még be nem jelentett telefonhoz.

Ezúttal viszont egy új CAD rajz szivárgott ki a gyártótól, melyről elmondható egy pár érdekesség. A telefon fizikális mérete egy az egyben megegyezik az első generációs iPhone SE-vel, azonban egyedül az előlapon lesz szembetűnő változás, hiszen az egy az egyben olyan lesz, mintha az iPhone X-ből emeltük volna át. A Home gomb és a jack csatlakozó természetesen eltűnik, s helyette tiszteletét teszi a teljes TrueDepth kamerarendszer.

Mondhatjuk igazából, hogy az iPhone SE formatermével megkapjuk az iPhone X-et. Sajnos azt továbbra sem erősítette meg a gyártó, hogy OLED vagy LCD panel lehet benne, de amennyiben valóban hasonló készüléket tervez piacra dobni az Apple, akkor feltehetően az utóbbit fogja alkalmazni a költséghatékonyság miatt. A telefon leginkább azon felhasználóknak lesz optimális, akik kicsit visszautaznának az időben pár évet. Anno az Apple 2012-ben mutatta be az iPhone 5-öt, amely ugyanezt a formatervet kapta, ami mellett egy 4 colos LCD kijelzőt kapott.

iPhone-SE-2-CAD-Design-1-780x422

Mivel ez csak az Olixar egy újabb render képe, így továbbra sem bizonyítja azt semmi, hogy egy hasonló modellen dolgozna az Apple. Nem olyan régen az a hír járta, hogy szeptemberben mutatja be az Apple, illetve hogy pontosan még ők sem tudják, hogy ezt a formatervet alkalmazzák-e vagy a régit. Ha minden infó igaz, akkor leghamarabb csak négy hónap múlva tudhatjuk meg, hogy végül mit produkál(t) a kaliforniai vállalat, s hogy igazakat szól(t)-e az Olixar.

Ti melyik formatervnek örülnétek jobban?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2018.05.18. 12:55

    Hát ha választhatnék formát, akkor nekem a vivo APEx formaterve nagyon bejön a full noch nélküli kijelzővel a kijelzőbe épített touch id-val.
    Azonnal Instant get lenne.

Szólj hozzá Te is!