iPhone X Tesla – avagy itt a legújabb és egyben méregdrága telefon

HusztiD 2018.05.17. 13:55 Egyéb, iPhone 1 db 849

caviar-custom-iphone-x-tesla

Mondhatjuk, hogy szinte minden évben készül pár tíz, esetleg száz darab különleges kiadás az aktuális évi iPhone modellekből különféle cégek által. Ezúttal a viszonylag jól ismert, magas minőségű kiegészítő gyártó, a Caviar készítette el saját iPhone X kiadását, amelyet csak szimplán iPhone X Teslának neveztek el.

Elsőre talán úgy hangzik, mintha egyenesen a Tesla adta volna ki a kezei közül a telefont, de ez csupán a név, ugyanis a Teslának hivatalosan nincs hozzá kötődése. Az egyedi kialakítást kapott telefon egyébként 170 grammról 260 grammra hízott, miközben vastagsága 7,7 mm-ről 16,2-re. Ezért cserébe viszonylag ütős funkciókat kapunk. Maga a kialakítás egy plusz akkumulátort rejt magában, ami mellett egy napelem is megtalálható benne, így ha hosszabb útra mennénk, akkor biztosan megfelelő társunk lenne az iPhone X Tesla. Arról sajnos nincs információ, hogy a beépített napelem által mennyire lehet gyors és hatékony a töltés.

Eredetileg a Caviar csak 99 modellt tervezett legyártani, azonban előrendelésben hamar gazdára találtak az egyedi telefonok, így összesen 999-et fognak belőle elkészíteni. Természetesen az első modellt a Teslának ajándékozzák, s mindegyik sorszámozott lesz. No és mennyibe fáj? Kapaszkodjatok meg. A 64 GB-os modellt 4 587, míg a 256-osat 4 829 dollárért, tehát 1,2 és 1,3 millió forintért kínálják, vagyis mondhatjuk, hogy közel az eredeti ár négyszereséért.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2018.05.18. 08:09

    Hülyének is megéri. Ja nem, csak annak!:) Bírom ezeket a hátlap akkus erölködéseket. Miért nem csinálják egyből Ericcson 198-as, 3 centis vastagságban? Ja, mert nincs rá igény?

Szólj hozzá Te is!