Valami nagyon nincs rendben az iPhone SE 2-vel kapcsolatosan

HusztiD 2018.05.14. 13:55 iPhone 3 db 862

iphone-se-2-olixar-cases

Ahogyan arról beszámoltunk, előző hét végén egy kiegészítő gyártó, az Olixar által idézőjelesen kiderült, hogy milyen lesz az iPhone SE 2. Mindezt úgy szivárogtatták ki, hogy elkezdtek üvegfóliákat árulni a még be nem jelentett telefonhoz, melyek a render képeik alapján iPhone X szerű előlapot kapott.

Nos, azóta csak fokozódott a helyzet, ugyanis a napokban megjelentek az első tokok is hozzá. Szintén az Olixar gyártja a képen látható kiegészítőket, s újabb renderképeken ábrázolják, hogy milyen lesz a telefon. Azonban ez továbbra sem jelenti azt, hogy valóban ilyen lesz a telefon, mert jóformán még semmit sem tudunk róla.

Az Olixar valamiért nagyon erőlteti ezt a formatervet, de akármennyire is szeretnénk, hogy hasonló legyen a telefont, parányi rá az esély. Az iPhone SE az Apple belépőszintű telefonja, így ha TrueDepth kameraszigetet kapna, az alaposan feltornászná az árát. Kicsi ugyan az esély, de az is lehet, hogy tévedünk és valós infók alapján tényleg hasonló lesz a telefon, mert korábban volt már rá példa, hogy egy kiegészítő gyártó szivárogtatta ki az Apple aktuális csúcsmodelljét.

Korábbi pletykák alapján esélyes lehet, hogy a jövő havi WWDC ’18 konferencián mutatják be az iPhone SE 2, így mi kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége, ugyanis már egy bő fél éve olvasni róla különféle pletykákat.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Todor - 2018.05.14. 14:07

  És mi van ha csinálnak egy kisméretű iPhone x -et , amit nem is akarnak olcsósítani…, lehet, hogy LCD vagy oled panel …
  Ott van a régebbi se… az iPhone 6,6s…, és ugye a i7, i8 …, és az iX…., valamit biztos kezdenek a régebbi modellekkel / lehet azok lesznek a beugró készülékek …, emlékeztek , hogy az iPhone 4s meddig volt forgalomba….

 2. Mitulas Bati - 2018.05.14. 21:06

  Hát igen. Lehet hogy ilyen lesz, de az is előfordulhat hogy mégsem. Aztán lehet hogy mégis úgy lesz. De az is megtörténhet hogy tévednek. Egy szóval fogalmuk nincs hogy mi lesz.

 3. Bigyo - 2018.05.15. 15:14

  De az legalabb biztos. ;)

Szólj hozzá Te is!