Renderképeken az iPhone 9 / SE 2

HusztiD 2020.01.08. 15:55 iPhone, Videók 0 db 1 325

iPhone-9-video-renders

Az iGeeksBlog készített egy rövid videót, melyben a hamarosan megjelenő iPhone SE 2, vagy iPhone 9 renderképeit tekinthetjük meg. Az alábbi képek OnLeaks-en láttak napvilágot, s nagyjából azt támasztják alá, amit eddig is tudtunk, sejtettünk.

Igazából nem kell nagy újdonságra  számítani, hiszen a hamarosan megjelenő új telefon ugyanúgy 4,7 colos lesz, mint egy iPhone 8 és még úgy is fog kinézni. Nagyjából két apróbb változást említhetünk meg az alábbi videóban elhangzott információk alapján: a hátlapi Apple logó szintén középre kerül, akárcsak a 11-es széria esetében, illetve maga az üveg matt borítást kap, amivel szintén a jelenlegi csúcsmodellekre hajaz a készülék.

Ugyan a videóban elhangzik még pár információ, de ezek közül egyiket sem mondhatjuk újnak, hiszen az elmúlt hónapok alatt már többször olvashattunk róluk. A kérdés csak az lesz, hogy mikor dobja piacra az Apple a második generációs iPhone SE/9-et? Korábbi pletykák most márciusra ígérik, úgyhogy legyünk türelemmel, hamarosan feltehetően okosabbak leszünk a témát illetően.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!