Egy kiegészítő gyártó spoilerezett az iPhone SE 2 dizájnjáról

HusztiD 2018.05.11. 10:25 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 1 018

iphone-se-2-notch

A 9to5Mac egy nagyon érdekes cikket közölt le az elmúlt órák folyamán, ugyanis az Olixar kiegészítő gyártó elárulta, hogy voltaképp milyen lesz a második generációs iPhone SE. A gyártó eléggé biztosra ment, ugyanis már eladásra is kínálják az első iPhone SE 2 üvegfóliákat.

Ez még nem is lenne annyira nagy hír, azonban a gyártó egy pont olyan üveglapot árul az 5 colos telefonra, mint az iPhone X előlapja. Mivel kisebb maga a telefon, ezért rajta egy 5 colos széltől szélig terjedő kijelző kap helyet a már megszokottnak nevezhető felső szenzorsávi kivágással. Sajnos a gyártó ezen kívül semmilyen érdemi információt nem osztott meg, így az sem tudott, hogy mikorra várható az új telefon.

Mindezek ellenére érdemes erős fenntartásokkal kezelni az alábbi infókat. Természetesen korábban volt rá példa, hogy pont egy kiegészítő gyártó spoilerezte el az aktuális csúcsmodellt, azonban a mostani nem biztos, hogy közel áll a valósághoz. Gondoljunk csak bele: az iPhone SE az Apple belépőszintű telefonja. Ha továbbra is belépőszinten szeretnék tartani, akkor egyelőre biztosan nem kap Face ID-t, illetve széltől szélig terjedő kijelzőt, mivel ezek alaposan megdobnák a gyártási költségét.

Természetesen nem tudunk mást tenni, mint várni, így kíváncsiak leszünk, hogy mit mutat be hetek, esetleg hónapok múlva az Apple. Ti örülnétek neki, ha valóban hasonló telefonnal állnának elő az almások?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!