Sokkal barátibb lesz a Spotify ingyenes verziója

HusztiD 2018.04.13. 14:55 Apple Music, Egyéb 0 db 324

Open_Graph_-_Facebook

Aki használja a Spotify szolgáltatását, az nagyon jól tudja, hogy összesen két opciója van a zenehallgatásra. Az első, hogy bizonyos havidíjért cserébe előfizetünk a szolgáltatásra, így minden zeneszám elérhető a szolgálató zenetárából. A második pedig, hogy egyáltalán nem fizetünk rá elő, viszont reklámokért cserébe, kissé korlátozottan érhetjük el kedvenc zenéinket.

A Bloomberg egyik legújabb beszámolója szerint a Spotify azt szeretné, ha a jövőben azok is jól járnának, kik az ingyenes szolgáltatást veszik igénybe. Aki az alap változatot használja, az annyival korlátozottabb az előfizetőkkel szemben, hogy az albumokon és a lejátszási listákon lévő zeneszámokat a program véletlenszerűen válogatja ki számára. Aki természetesen előfizet, ott sokkal jobb a felhasználói élmény, hiszen ott sorban kerülnek lejátszásra a zenék, valamint a felhasználó maga is szelektálhatja kedvenc zeneszámait.

Pontos információkról ugyan a Bloomberg sem számolt be, de annyit megtudhattunk, hogy valamivel barátibb lesz a szolgáltatás az ingyenes felhasználók számára. Lehetséges, hogy valamilyen korlátok és feltételek mellett sokkal nagyobb irányíthatóságot kapnak az ingyenes felhasználók, mint jelenleg, így akár ők maguk választhatják ki, hogy miket hallgathatnak, nem pedig az alkalmazás adja be véletlenszerűen. Röviden kevésbé lesz nyűgös a szolgáltatás használata.

A Spotify nem olyan rég elárulta, hogy április 24-én lesz egy új bejelentése. Hogy pontosan mi, azt nem tudjuk, de nem kizárt, hogy erről lesz szó, így kíváncsian várjuk, hogy mire számíthatunk az Apple Music ősi riválisától.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!