Jövőre is népszerű marad az iPhone 8

HusztiD 2018.04.04. 13:55 iPhone 0 db 257

iphone8colors

A Loup Ventures új felméréssel állt elő, melyből megtudhattuk, hogy milyen telefonokat terveznek vásárolni az emberek az elkövetkezendő hónapok folyamán. Viszonylag kevés embert sikerült megkérdezniük, de összesen 511 amerikai felhasználó adott választ a csapat számára.

Az 511 emberből 226 nyilatkozta, hogy jelenleg is egy iPhone-nal rendelkezik. A felmérésből kiderült, hogy a jelenlegi iPhone tulajok 22 százaléka tervez ősszel telefont cserélni, amint az Apple bemutatja az új modelleket, míg további 20 százalék jelezte, hogy még idén ősszel vagy jövőre lecsap egy iPhone X-re, vagy egy nyolcas modellre. Ha tovább bontjuk a számokat, akkor a válaszadók 28 százaléka szeretne egy iPhone 8-ra, 18 százalék egy iPhone X-re, míg további 51 százalék egy még be nem jelentett telefonra kíván beruházni.

Kicsit messze van még az ősz, de a jelenlegi pletykák szerint úgy tűnik, hogy idén három iPhone modell érkezhet. Elviekben két OLED kijelzővel szerelt telefon lesz 5,8 és 6,5 colos méretben, valamint egy olcsóbb, 6,1 colos LCD-vel felvértezett testvérüket is bemutathatnak az almások.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!