Megérkezett az idei év első drónvideója az Apple Parkról

HusztiD 2018.01.16. 11:56 Apple, Videók 0 db 173

maxresdefault (1)

A jól ismert Duncan Sinfield ismételten kilátogatott az Apple új főhadiszállásra, hogy lencsevégre kapja az aktuális állapotokat. Egy jó ideje tudjuk, hogy az almások elfoglalták az új főhadiszállást, azonban úgy néz ki, hogy még mindig akadnak apróbb munkálatok.

Maga a főépület úgy tűnik, hogy teljesen elkészült, ami mellett nagyjából a parkosítással is készen vannak, azonban ez az a pont, ahol még mindig munkálkodnak egy kicsit. Hogy pontosan mikor lesznek készen az utolsó simításokkal, az egyelőre nem tudott, de nem kizárt, hogy tavaszra, esetleg kora nyárra már teljes pompájában fog ragyogni az Apple Park.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amelybe már teljesen beköltöztek az almások. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!