Újabb sorozatokat rendelt be az Apple

HusztiD 2018.01.16. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 441

Apple iPhone 6 and iWatch event at the Flint Center in Cupertino, California, America - 09 Sep 2014

Az utóbbi hónapok folyamán egyre több infó szivárgott ki arról, hogy az Apple hamarosan komolyabban belekóstol a sorozatok világába. Korábban megtudhattuk, hogy ‘Trónok Harca’, vagy ‘Totál Szívás’ kaliberű original sorozatokat várhatunk az almásoktól, ugyanis olyan nagy neveket sikerült elcsábítaniuk magukhoz, mint Vince Gilligan és Ron Moore.

A Deadline legújabb értesülései szerint a kaliforniaiaknak berendeltek egy teljesen új sorozatot ‘See’ néven, melyet a brit ‘Peaky Blinders’ sorozat atyja, Steven Knight ír, valamint Francis Lawrences rendez, aki nevéhez többek között az ‘Éhezők Viadala: Futótűz’ köthető. Elviekben egy jövőben játszódó úgynevezett világépítő sorozatra számíthatunk, de ennél több infó nem szivárgott ki. Feltehetően hasonló lehet a sorozat az egykori ‘Revolution’-höz vagy a ‘The 100’-hoz, de majd meglátjuk, mivel több részlet egyelőre nem tudott.

Ezen felül még egy újabb sorozatról is szólnak a hírek, amit egyszerűen ‘Home’-nak fognak elkeresztelni. Ez lényegében egy dokumentum-sorozat lesz, ahol az Apple a világ legegyedibb lakásait fogja nekünk bemutatni. Itt feltehetően a HomeKit-nek lesz nagy szerepe, hiszen nyilván fognak egy kis önreklámot is vinni a sorozatba.

Természetesen idő lesz, mire ezekből lesz valami, de mivel egyre több hírt hallunk ezen témákról, így nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit kapunk majdan az Apple-től.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!