Hamarosan újabb hasznos funkcióval frissül az App Store

HusztiD 2018.01.16. 09:55 App Store, Kiemelt hírek 0 db 799

app-store-trial

Aki évek óta iOS felhasználó, az tudhatja, hogy az Apple tavaly ősszel, az iOS 11 megjelenésével szabta teljesen újra az App Store-t. Ennek berkein belül minden egyes napra vannak kiemelt játékok és alkalmazások, valamint sokkal áttekinthetőbbek a szekciók.

Az Apple nem olyan régen frissítette az amerikai App Store-t, így hamarosan nálunk is megjelenhet az egyik lényeges újdonság. Az alkalmazások kategórián belül ugyanis lesz egy ‘try it for free’, vagyis ‘próbáld ki ingyenesen’ szekció, ami azt takarja, mint amit a neve is sejtet. Itt olyan alkalmazások lesznek megtalálhatóak, amelyeken belül ugyan elő kell fizetni, de az első X (általában 30) nap ingyenesen kipróbálható. Ide sorolhatjuk az olyan appokat, mint a 1Passord, USA Today, Lake: Coloring Books vagy a Panna: Video Recipies-t.

Nem számítanak újdonságnak az ilyen előfizetős appok, hiszen korábban is megtalálhatóak voltak az App Store-ban, azonban ezzel a lépéssel tovább népszerűsíti őket az Apple. Ami fontos, hogy ha megjelenik nálunk is a szekció, akkor figyelni kell, ugyanis minden alkalmazásnál van ingyenes próbaidőszak, melynek lejárta után akár automatikusan is levonhatja az előfizetés árát a következő időszakra, ha azt nem mondtuk vissza/kapcsoltuk ki.

Nálatok van olyan alkalmazás, melyre havi szinten előfizettek?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!