Drága lesz a vezeték nélküli töltésre képes AirPods töltőtok

HusztiD 2017.09.22. 14:55 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 999

AirPower

Az iPhone X és 8 modellek bemutatója óta tudhatjuk, hogy az új telefonok támogatni fogják a vezeték nélküli töltést. Ennek köszönhetően az Apple a következő év elején piacra dobja saját induktív töltőtálcáját, az AirPower-t, amivel nem csak az új telefonokat, de az Apple Watch-ot és az AirPods töltőtokot egyszerre megtáplálhatjuk.

Sajnos van egy rossz hírünk. Nem elég, hogy külön kell beruháznunk (feltehetően) drága pénzért a töltőtálcára, de ha az AirPods tulajai is ki szeretnék használni a teljesen vezeték nélküli élet, akkor bizony új tokot kell vásárolniuk. A jelenlegi pletykák szerint az Apple decemberben kezdi meg ezen tokok értékesítését, amelyért 69 dollárt fognak elkérni, ami magyar forintban mérve ez 20 ezer forint fölötti áron mozoghat.

Ez pedig nem minden, ugyanis pont a napokban számoltunk be arról, hogy akkor is mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha éppen a gyors töltési funkciót szeretnénk igénybe venni.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Ironyjakuza - 2017.09.22. 16:25

    CCCCUUUUMMMMIIII :)

  2. Markasy - 2017.09.23. 08:21

    1 havi cigi árából kikerül, és ez a lényeg!!

  3. Xcv - 2017.09.24. 14:39

    Miért egy sima töltő is vagy egy tizes, ezt legalabb nem kell dugdosni es nem törik el…

Szólj hozzá Te is!