Legrosszabbkor hagyta cserben az Apple-t a Disney?

HusztiD 2017.09.22. 12:40 Apple TV, Egyéb 0 db 229

apple-tv-4k-movies

Az előző heti iPhone eventen bemutatott ötödik generációs Apple TV-nek sokan örülhettünk, hiszen végre 4K és HDR támogatást kapott a kedvenc set-top boxunk. A vállalat vezetői ekkor elárulták, hogy a korábban megvásárolt HD filmjeink automatikusan 4K-ra frissülnek, valamint mostantól egy HD film áráért bérelhetjük ki a 4K-s filmeket egyaránt.

Mindez nagyon jó hír volt a televíziózás szerelmeseinek, azonban van egy némileg rossz hírünk, amiről nem tett említést az Apple. A legtöbb stúdió természetesen beállt az almások mellé, mint a Warner, Universal, vagy a 20th Century Fox, hiszen sikerült szerződést kötniük, azonban a Wall Street Journal beszámolója szerint a Disney-vel nem sikerült megállapodniuk.

Ebből következik, hogy egyelőre nem lesznek elérhetőek a Disney filmek 4K minőségben az Apple TV stream-szolgáltatásában. Többek között ez azért érdekes, mert eddig a két fél meglehetősen jó kapcsolatban volt egymással, hiszen anno a Disney volt az első stúdió, kinek filmjei elérhetőek voltak az iTunes áruházában. Ha később sikerül megállapodniuk, akkor természetesen kárpótolva leszünk, de addig bizony nélkülöznünk kell az óriást.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!