Borsos áron, de támogatják a gyors töltést az iPhone 8 és X modellek

HusztiD 2017.09.14. 10:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 1 273

iphone-x1

Kedden este az Apple bejelentette az idei év legjobban várt telefonjait, az iPhone 8 modelleket és az iPhone X-et. Mint az kiderült, mindegyik készülék támogatja a vezeték nélküli töltést, ami külön jó hír. Ami viszont talán még ennél is jobb, hogy a gyors töltés technológiát egyaránt kihasználják a telefonok.

Azonban van egy rossz hírünk. Mindehhez kelleni fog egy USB C töltő és egy ugyanilyen típusú Lightning kábel. Sajnos nem ezeket mellékeli a telefonhoz az Apple, így ezeket külön kell megvásárolnunk, méghozzá elég borsos áron. Aki rendelkezni fog ezen kiegészítőkkel, akkor az élvezheti a gyors töltést, hiszen a hivatalos infók alapján 30 perc alatt 50 százalékra tölthetjük fel a teljesen lemerült telefonunkat.

Érdemes megjegyezni, hogy az Apple több USB C típusú adaptert értékesít az online webáruházában. Van 29, 61 és 87 wattos kiegészítő. Ezeket 20 és 30 ezer forint között szerezhetjük be, ami mellé még 10 ezer forintos áron ott van a Lightning kábel. Ergo minimum 30 ezerbe fáj, ha élni kívánunk a gyors töltés technológiájával, ugyanis a telefonokhoz mellékelt USB A szabvány ezt már nem képes kezelni.

Aki viszont ennyi pénzt rááldozna, annak bizony érdemes lesz elgondolkodnia egy vezeték nélküli töltőpadon, hiszen sokkal kevesebb pénzből megússza azt. Az Apple-nek jelenleg vannak alternatívái az online webáruházukban, de ne feledjük, hogy a jövő év elején dobják piacra a saját töltőállomásukat, az AirPower-t, amivel egyszerre tölthetünk egy iPhone-t, Apple Watch-ot és az AirPods-szot. Ennek áráról viszont egyelőre mit sem tudni.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2017.09.14. 13:09

    És aki még olcsobban akarja beszerezni és nem problema ha lassan kapja meg az az ismert kinai webaruhazbol be is tudja szerezni.

Szólj hozzá Te is!