Decemberben érkezik a HomePod

HusztiD 2017.09.11. 11:56 HomePod 0 db 211

HomePod_Reveal_571x321.jpg.large

Az Apple a júniusban megrendezett WWDC 17 konferencián mutatta be legújabb termékét, a HomePod-ot. Ekkor röviden megtudhattuk, hogy milyen lesz maga az okoshangszóró, valamint hogy milyen funkciókkal érkezik. Pontos megjelenést ekkor nem árultak el a kaliforniaiak, viszont most kiderült, hogy decemberben számíthatunk rá.

Nem mellesleg az Apple alkalmazottai otthonaikban már gőzerővel tesztelik az új terméket. Többen beszámoltak arról, hogy az iPhone vezérlőközpontjában feltűnt egy HomePod. Az egyik ilyen eset Sanghajban volt, míg a másik a kaliforniai Menlo Parkban. Egyik Twitter felhasználó gyorsan meg is osztotta mindezt a közösségi oldalon, ami így néz ki:

A HomePod egyelőre az első körös országoban lesz elérhető, ezt követően a többiben. Hogy nálunk Magyarországra mikor érkezik, az pontosan nem tudott, de feltehetően kora tavaszig várnunk kell rá.

Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!