Októberig tolódik az iPhone X megjelenése

HusztiD 2017.09.11. 13:55 iPhone 1 db 1 245

iphone-8-3d-sensor

A Rosenblatt elemzői nem olyan régen arról számoltak be, hogy az Apple ugyan szeptember 12-én mutatja be az új telefonjait, az iPhone 7s és 8 modelleket, azonban a csúcsmodell megjelenése októberig fog csúszni. Elviekben a többi telefon még szeptember folyamán piacra kerülhet.

A szakértők szerint az Apple-nek nem csak az OLED, de az új, fém kerettel is problémái adódtak, ami megnehezíti a gyártási folyamatokat. Ebből kifolyólag a tervezettnél jóval kevesebb telefonnal tudnak előállni, az elkövetkezendő hónapokban pedig biztosan hiánycikknek számít majd a telefon. Ez a hír egyébként némileg egybe vág a KGI infóival, akik szerint is csúszni fog az új készülék.

Érdemes megjegyezni, hogy a Rosenblatt-nak nincs nagy Apple-ös múltja, ez az első latolgatás, amit publikáltak. Hogy végül igaz lesz-e a hír vagy sem, azt hamarosan megtudjuk!

Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2017.09.11. 18:35

    Nem is lesz 7S! :) 8 lesz és X.

Szólj hozzá Te is!