Titkon egy 4K-s Apple TV-t erősített meg az Apple

HusztiD 2017.08.07. 15:55 Apple TV 0 db 312

apple-tv

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt napok történéseire, ugyanis a HomePod szoftveréből érdekes újdonságok derültek ki, melyekről már beszámoltunk. Napokkal ezelőtt egy Guilherme Rambo nevű Twitter felhasználó osztott meg új érdekességeket az iPhone 8-ról, azonban most újabb felfedezéseket tett a szoftverben, ám ezúttal az új Apple TV kapcsán.

Nagyon úgy néz ki, hogy az Apple fejlesztői óvatlanok voltak, vagy csak egyszerűen úgy érezték, hogy korábban hozzák el a karácsonyi ünnepeket. Lényeg, hogy a HomePod szoftverében egy HDR 4K képes Apple TV-re tettek utalást, amivel lényegében megerősítették, hogy hamarosan érkezik egy újra hardverfrissítés.

Természetesen pontos infókat nem tudni arról, hogy mikorra várható az ötödik generációs Apple TV, de kis szerencsével ezt idén ősszel megkaphatjuk. Legutoljára 2015. őszén frissítette az Apple TV line-up-ot a kaliforniai vállalat, egy ideje pedig amúgy is pletyka tárgyát képzi a 4K-s set-top box. Hátha többet tudunk meg a szeptemberi iPhone 8 eventen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!