Kiszivárgó alkatrészek árulkodnak az iPhone 8 egyik újdonságáról

HusztiD 2017.08.07. 13:55 iPhone 0 db 357

iPhone-8-wireless-charging-leak-1-780x780

Az elmúlt hetekben több érdekes pletykát olvashattunk a szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone 8-ról, azonban különféle alkatrész-szivárgásokat még nem igazán kaptunk. Ezúttal a kínai Weibóra került fel egy alkatrész, ami elviekben az új telefon vezeték nélküli töltésére ad utalást.

Az új technológia bevezetéséről viszonylag elég sokat olvashattunk már az elmúlt időszakban. Mi több, egy ideig nagyon ráfeküdtek a különböző pletykaforrások, de az utóbbi időben egyre kevesebbet hallhattunk róla, így mindenkiben felmerült a kérdés, hogy vajon megkapja-e eme hasznos újdonságot a készülék?

Mivel ez egy újabb szivárgás, semmi sem jelenti azt, hogy hiteles lenne. Erre leghamarabb csak a szeptemberi eventen kapunk választ az Apple-től. Mindenesetre az alábbi képen egy állítólagos vezeték nélküli modult láthatunk, ami egyenesen az iPhone 8-ba lesz beépítve. Az iPhone 7s és 7s Plus sajnos kimarad a jóból.

iPhone-8-wireless-charging-leak-2-780x780

Ez az első ilyen eset, hogy képek szivárognak ki az iPhone 8 állítólagos vezeték nélküli moduljáról. Ti mit gondoltok? Vajon idén bemutatkozik eme technológia az új csúcsmodellben?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!