Hogyan nézhet ki iPhone 8-on az iOS 11?

HusztiD 2017.08.07. 17:55 iOS, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 605

ferrari-side-by-side2x

Az elmúlt napok folyamán nagyon sok infó szivárgott ki a HomePod szoftveréből, hogy milyen lesz a szeptemberben érkező iPhone 8. Azt jóformán tudjuk, hogy a kijelző felső részénél lesznek a szenzorok és az előlapi kamera, de azt pontosan nem, hogy emiatt hogyan nézhet ki a telefonon az új szoftver.

Igazából a legnagyobb kérdés talán az, hogy hogyan vitelezi ki az Apple a felső, úgynevezett kivágás miatt. Mi lesz a menüsorral? Nem olyan régen Max Rudberg ezen elmélkedett, aki remek, nagy felbontású koncepcióképeket készített minderről. Szerinte összesen három lehetőség lehetséges, amit az alábbi kép remekül ábrázol.

Az elsőn marad az úgynevezett kivágás a felső résznél, ami egészen szokatlan hatást kelt. Itt lényegében a menüsoron csak a térerőt, WiFi, Bluetooth és az aksi töltöttséget láthatnánk. Igazából nem nagyon jutna hely másnak. A másodikon egyenesen levágnák ezt a területet, ami által egy fekete sávot látnánk, amivel teljesen egybe olvadna a kivágott résszel. A harmadik pedig ugyanezt a vonalat viszi tovább, viszont a telefon alsó részén is fekete lenne sor, ahol újabb opciókat érnénk el, ami által kissé Androidos hatást keltene lévén, hogy itt jobban kitűnnek a vissza, és az egyéb opciók.

A jó hír, hogy nagyjából csak egy hónap van hátra a bemutatóig. Pontos dátumról egyelőre nem tudni, de a korábbi évekből kiindulva, feltehetően szeptember első, vagy második hetében mutatja be a kaliforniai vállalat az új csúcsmodelleket. Legyünk türelemmel, már tényleg nincs sok hátra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iRon242 - 2017.08.08. 05:43

    Az mondjuk nem hiányozna, ha nem látnám folyton a szolgáltató nevét a felső sorban, az óra viszont igen.

Szólj hozzá Te is!