Trump: Három óriásgyárat hoz létre Amerikában az Apple

HusztiD 2017.07.27. 13:55 Apple 1 db 200

19385-19730-czquuifvqaew02p-l

A Wall Street Journal nem olyan régen egy interjút készített az amerikai elnökkel, Donald Trumppal, aki nagyon érdekes dolgokat osztott meg. Többek között kitért arra, hogy az Apple a közeljövőben három darab óriásgyárat hoz létre Amerikában, aminek ő nagyon örül.

Az elnök elmondása alapján Timmel komoly tárgyalásokat folytattak, melynek berkein belül az almások vezérigazgatója megígérte, hogy három óriásgyárat hoznak létre Amerikában. Trump persze ennek nagyon örül, hiszen az új adóreformokkal próbálja megfogni a helyi nagyvállalatokat, hogy ismételten nagyszerűvé tegye Amerikát.

Egyelőre pedig nem tudni, hogy pontosan hol és mire szakosodott gyárakat hoz létre a kaliforniai vállalat. Biztos hosszabb folyamat lesz, mire ezek megvalósulnak, de mi azért reméljük, hogy hamarosan újabb infókat is hallhatunk a témáról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2017.07.27. 15:22

    Trump meg fog lepődni amikor mindhárom új óriás gyárban összesen 30 ember fog dolgozni mert olyan szinten automatizált lesz….Valszeg a fejeben a kínai, sok alkalmazottas gyárak élnek…

Szólj hozzá Te is!