A konkurensek egyelőre megvárják, hogy mit lép az Apple az iPhone 8-cal

HusztiD 2017.07.27. 15:55 iPhone, Pletykák 7 hozzászólás 483

apple-iphone-8-render

Az Apple riválisai taktikát váltanak, ugyanis többen nem az iPhone 8 előtt kívánnak okostelefont piacra dobni, hanem azt követően. A Digitimes legutóbbi beszámolója alapján sokan megvárják azt, mire a kaliforniai vállalat bemutatja az aktuális csúcsmodelljét, majd csak azután támadnak.

Mindez persze a chipgyártók megrendelésein mutatkozik a legjobban. Az előző évek folyamán több gyártó már áprilisban berendelte a processzorokat, azonban az idei évben jelentősen visszacsökkentek ezek a megrendelések. Ezt pedig a hamarosan bemutatkozó iPhone 8-nak tudják be, ugyanis a konkurens gyártók ezúttal megvárják, hogy mit dob piacra az Apple, majd csak utána lépnek ők is.

Az új csúcsmodellről megannyi pletykát olvashattunk az elmúlt hónapok folyamán, így nem csoda, ha a riválisok sem biztosak a dolgokban. Egyedül a Samsung lesz az, aki a következő hónap folyamán mutatja be a Galaxy Note 8 készülékét, azonban a többi gyártó egyelőre csendben vár.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

7 hozzászólás

 1. g - 2017.07.27. 21:15

  Ja persze :)
  A samu lemosta az ájfont. Az s8 olyan telefon az iPhone mellet, mintha az űrből jönne.
  Mindenki tudja milyen bűn ronda lesz a 8-as szifon a maga kis szigetes borders gagyi kijelzőjével a közlekedési lámpa kinézetű kamerájával. Haha ha ….

 2. Feri - 2017.07.27. 23:48

  Ki az a mindenki???
  Az, hogy ilyen elfucserált találgatások, téves infók, képek keringenek a neten az még egyáltalán nem fedi a valóságot! Az apple van annyira kifinomult, hogy egy mesterkélten kidolgozott, minőségi házba bújtatott telefont dobjon a nagy közönség elé… Persze szép az S8, csak egy kurva nagy hibája van, hogy androidot futtat.. Más nem..-;)

 3. Bigyo - 2017.07.28. 23:24

  Nekem tetszik a szigetes megoldás. Legalabb egyedi. Ha nem ugy csinalna meg, akkor meg jonne a szoveg, hogy a Samut masolja. Meg mekkora a kávája szoveg. Az egy dolog, hogy a kerekites miatt csal a Samu, mert annak sem zero a kávája. Egyebkent meg az lesz majd hasra esés, ha a Samut kijelzőben is leváltja az Apple. Vagy esetleg jovőre a Nokia is megelőzi a Samut nem csak a kinaiak. Hisz a versenyt mindenki az Apple ellen akarja megnyerni, de kozben meg a Droid tortat osztjak fel ismét.

 4. Drp81 - 2017.07.29. 08:15

  Kedves “g”!

  Már több cikknél is olvastam Apple-ellenes beszólásaidat, Samsung/Droid istenítő megnyilvánulásaidat. Vannak erre Samsung-fórumok is biztosan, ott oktathatod az embereket Apple-ellenességre, ennek itt nincs helye.

 5. Drp81 - 2017.07.29. 08:22

  Kedves “g”!

  Már több cikknél is olvastam Apple-ellenes beszólásaidat, Samsung/Droid istenítő megnyilvánulásaidat. Vannak erre Samsung-fórumok is biztosan, ott oktathatod az embereket Apple-ellenességre, ennek itt nincs helye.

  Ráadásul Samu-párti érzelmeidet nem a termékei előnyeinek és nagyszerűségének kiemelésére, hanem az Apple lehúzására használod, ami butaságra vall.

 6. Ironyjakuza - 2017.07.29. 20:24

  Sziasztok
  Mindenem van almából ,így nem fars bol nyomom . Vettem egy s7edge telefont ,használt de nem zavar . Csak annyi hogy :
  1 . Üzem idő jobb
  2. Fényképezo jobb
  3. Kamera jobb
  4. Kijelző jobb
  5. Qi töltés klassz
  6. Altoztathato

 7. Ironyjakuza - 2017.07.29. 20:33

  5. Változtatható kijelző HD fhd qwhd
  6. Csak az android ami szar de qrvára ,agyon kell állítani ,okosabb akar lenni nálam ,mindig fut valami amit mar kikapcsoltam,tele qrva reklámmal ,4gb ram megnyitok 3 alkalmazást marad 1,
  ezen mindig meglepődik az ember .napi igen napi szinten kell torolni a csészt ….. sorolhatók napestig a hibáit de van 5 pont amit viszont tud tutira Ja 7 . Víz alatt olyat fényképez kameráz amit a 6 s el nem merek Ja vajon miért is mrt nem vízálló míg a….. igen :(

Szólj hozzá Te is!