Újabb iPhone 8 tervrajzok kerültek elő

HusztiD 2017.05.30. 15:55 iPhone 3 hozzászólás 638

iphone-8-schematics

Folyamatosan szivárognak ki új infók, valamint tervrajzok az ősszel érkező iPhone 8-ról. Ezúttal a már nagyon jól ismert Benjamin Geskin és a Slashleaks osztotta meg a legújabb tervrajzokat a készülőfélben lévő telefonról.

Hasonló a mostani tervrajz ahhoz, mint amit az elmúlt hónapok alatt láthattunk. Jól kivehető, hogy a telefon szinte széltól szélig terjedő kijelzőt kap, csupán felül lesz egy úgynevezett kis kivágás a kamerák és a szenzorok miatt.

A kamera szintén vertikális elrendezést kap, így egyre inkább úgy néz ki, hogy valóban elköszönhetünk az iPhone 7 Pluszból ismert horizontális kialakítástól. Az új szivárgásokon nem látszik nyoma a Touch ID-nek, így az Apple-nek feltehetően sikerült megoldania, hogy a kijelzőbe ágyazzák az ujjlenyomat olvasót.

da5owlzxoaabwyu

Természetesen ezek is erősen pletykák, így nem szabad semmit sem készpénznek venni. Viszont a legtöbb szóbeszéd egy ugyanilyen telefonról szól, így nagy eséllyel tényleg valami hasonlóra számíthatunk.

Mit szólnátok, ha ennek ellenére mégis egy teljesen új modellel lepne meg minket az Apple? Illetve ti milyennek tudnátok elképzelni az iPhone 8-at?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Patrik - 2017.05.30. 20:39

    Nem tudom mennyire nézne ki jól felül az a bemélyedés. Így elsőre eleg fura, de kitudja lehet idővel megvenne a marketing duma.

  2. janika61 - 2017.05.31. 00:24

    Jobb fényképezö kell ilyen árak mellett,Samu és a Hauwei veri mindenki tudja:))

  3. Sanya - 2017.05.31. 02:32

    Tévedsz.
    Éjszakai/hajnali ,meg úgy általánosságban is a 7Plus messze jobb képet csinál mint egy S8 vagy egy P9.
    Vagy csak keress guglin pár összehasonlítást ,zoomolj bele aztán csodálkozz milyenek a vonal élességek meg zaj.
    A P9 hozza az átlagot ,az S8 éppen hogy rendben van. Ne a Mpxl-t nézd hanem a szenzort.

Szólj hozzá Te is!