Kamerateszt: iPhone 8 vs iPhone SE vs iPhone 11 Pro

HusztiD 2020.04.30. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 4 964

maxresdefault

Az Apple az elmúlt napok folyamán adta ki az új iPhone SE-t, amelyet vegyes fogadtatás ért. Egy részről ez az almások új, belépőszintű telefonja, amelyet sokkal kedvezőbb áron vehetünk meg, mint mondjuk egy iPhone 11-et. A készülék leginkább azoknak lesz kedvező, akik egy korábbi iPhone-ról váltanak, de érdemes tisztában lenni, hogy ha az üzemidőt nézzük, akkor kompromisszumokat kell kötnünk.

A MacRumors csapata készített egy összehasonlító videót arról, hogy hogyan teljesít az Apple új telefonja. Hogy némileg fair legyen a verseny, az új iPhone SE a korábbi “önmagával”, a nyolcas szériával birkózott meg, hiszen küllemre ahhoz áll a legközelebb, valamint az iPhone 11 Pro is beállt a sorba, hogy megnézzék, mire képes az új csúcsmodell ellen.

Az alábbi videó alapján elmondhatjuk, hogy a 2020-as iPhone SE valahol a két telefon között helyezkedik el. Természetesen az iPhone 11 Pro csinálja a legjobb képeket és videókat, de vannak olyan helyzetek, mikor első ránézésre nehéz eldönteni, hogy melyik kép készült az almások új telefonjával. Illetve láthatjuk azt szintén, hogy mennyit fejlődött az SE a nyolcas modellhez képest, hiszen videózásnál kevésbé remeg a képe, valamint éjszakai fényviszonyok mellett is sokkal jobb képeket készít.

Nyilván megoszlanak a vélemények az új iPhone SE-ről, hiszen mindenki egy csúcstelefon közeli teljesítményt vár tőle. Fontos szem előtt tartani, hogy az Apple belépőszintű telefonja képes ezt teljesítményben hozni, de vannak dolgok, ahol bizony kompromisszumokat kell kötnünk. Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kamerával nem kell kompromisszumot kötni, hiszen egy átlagfelhasználó számára hozza az elvárható szintet.

Ti mit gondoltok az Apple új telefonjáról?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!