Kiemelt kijelzőcsere ajánlattal vár szeptemberben az iDoki!

HusztiD 2021.09.06. 09:55 iDoki, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 215

Idén szeptemberben ünnepelte működésének tizenkettedik születésnapját az iDoki. Ezúttal nem újabb akciót hirdettek, hanem kiemelt árajánlatokkal várják azon kedves ügyfeleiket, akik egy iPhone 7, vagy egy iPhone 8-as modellel rendelkeznek és LCD cserére szorulnak. Az iPhone 7 esetében 23 900 Ft-ba, míg az iPhone 8-nál 26 900 Ft-ba kerül az LCD kijelzőcsere. Az árak bruttóban értendők és október elsejéig érvényesek, valamint az eredeti, gyári LCD kijelzőkre vonatkoznak.

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontján átadhatod az általuk küldött futárszolgálatnak a javításra szoruló Apple termékedet.

Látogass el üzletükbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu. Illetve ne feledkezz meg az iDoki házhoz megy szolgáltatásról sem!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!