Szinte teljesen megegyezik az új iPhone SE belső felépítése az iPhone 8-cal

HusztiD 2020.04.27. 13:55 iPhone, Videók 0 db 590

Screen-Shot-2020-04-23-at-6.27.15-PM

Az Apple hivatalosan előző hét pénteken dobta ki az új iPhone SE-t, azóta pedig egy kínai felhasználó szétszedte és összehasonlította az évekkel ezelőtt megjelent iPhone 8-cal. Mint tudjuk, küllemre a két telefon teljesen megegyezik, azonban most, a felnyitást követően sem igazán mondhatunk mást.

Elég csak a felső képre ránézni, hiszen láthatjuk, hogy jóformán ugyanúgy néz ki az új telefon, mint a régi. Ettől függetlenül vannak benne érdekes változások, hiszen hiába identikus a legtöbb periféria, az iPhone SE-ben egy újabb modemet és WiFi chip-et használ az Apple, illetve az akkumulátor csatlakozása is más, ami az iPhone 11 modellekéhez hasonlít. Ezen felül apróbb változás tekinthető meg a flash modulnál és kameránál, illetve a legfőbb különbség, hogy az új készülékben az almások legújabb chipje, az A13-as processzor adja a telefon lelkét.

Aki az új iPhone SE mellett teszi le a voksát, az szerintünk csak jól járhat, hiszen az iPhone 11 teljesítményét kapja meg egy olcsóbb árcédulával, illetve később, a szervizelési költségek is olcsóbbak lehetnek.

Ti mit gondoltok az új iPhone SE-ről?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!