Újabb tervrajz bukkant fel egy Touch ID nélküli iPhone 8-ról

HusztiD 2017.04.27. 15:55 iPhone 0 db 562

c-krspdwaaau8ml-jpg-large

Az elmúlt hét folyamán már láthattunk állítólagosan kiszivárgott iPhone 8 tervrajzokat, azonban most a koncepcióiról ismert Benjamin Geskin szivárogtatott ki egy újabbat. A dizájner ezúttal Twitteren osztotta meg az alább látható képet, amelyen elviekben az ősszel érkező iPhone 8 tervrajza látható.

A napok folyamán pont Benjamin Geskin rakott fel Twitterre olyan képeket, amelyeken egy CNC-s iPhone 8 prototípus látható. Elviekben ez egyenesen a Foxconnból került ki, azonban most ennek a tervrajzát is megosztotta a nagyérdeművel. Amennyiben valóban hiteles az alábbi kép, akkor annyit elmondhatunk, hogy a kamera elrendezése vertikális lesz, ami mellett nem található rajta a hátlapi Touch ID. Ha figyelmesek vagyunk, akkor láthatóak előlapi szenzorok egyaránt, valamint nem kizárt, hogy valóban ott is bemutatkozik a dupla kamerás kialakítás.

iphone-8-schematics

Konkrétumokat egyelőre nem tudni, de ha mégis hiteles az alábbi kép és ennél a prototípusnál marad az Apple, akkor valószínűleg sikerül a kijelzőbe ágyazniuk az ujjlenyomat olvasót.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!