Az iFixit szétkapta az új AirPods-ot

HusztiD 2016.12.21. 13:55 Apple, Egyéb 1 db 412

airpods-teardown

A napok folyamán megjelent AirPods vezeték nélküli fülesre nem csak az ismertebb YouTubberek, de az iFixit csapata egyaránt lecsapott. Természetesen mint az ilyenkor lenni szokott, arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire könnyen, avagy nehezen szerelhető a kiegészítő.

Sajnos van egy rossz hírünk: semennyire nem javítható az Apple új fülese. A szakértők szerint ez az első olyan Apple termék, amit se nem lehet szervizelni, sem pedig újrahasznosítani. Ennek apropóján nulla pontot adtak a szerelhetőségre, ami nem is csoda. Ergo ha valakinek elromlik benne valami, akkor az cserés lesz, amennyiben kiterjed rá az Apple garanciája.

A szétszereléskor egyébként kiderült, hogy a két fülesben fejenként egy-egy 93 milliwatt teljesítményű akkumulátor van, ami hasonlítva egy százalékát jelenti az iPhone-ban lévőéhez. Akit bővebben érdekelnek a képek és leírások az az iFixit oldalára ellátogatva nézheti meg azokat. Akinek pedig elromlana az újonnan vásárolt fülese, az semmiféleképpen se próbálkozzon meg maga megszervizelni, ugyanis úgysem fogja tudni, valamint a garancia vele együtt ugrik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2016.12.21. 15:22

    Bár lenne ilyen tapasztalatom. Nem tudtam venni a kezdô készletbôl.

Szólj hozzá Te is!