Az iPhone 7 volt a Google legkeresettebb tech kifejezése 2016-ban

HusztiD 2016.12.15. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 172

google-year-in-search-2-800x466

Mint minden évben, a Google idén is kiadta toplistáját, hogy melyek voltak az elmúlt egy év legkeresettebb szavai, vagy kifejezései. Szokás szerint, idén is több kategória volt, ahol a felsorakoztatták, hogy melyikben mely kifejezés volt a nyerő. A cím már eléggé árulkodó, de azért érdemes megnézni az aktuális listát.

Ha a tech kifejezéseket nézzük, akkor ott egyértelmű az Apple egyeduralma, ugyanis az első legkeresettebb szó az iPhone 7 volt, harmadik helyen az iPhone SE, míg negyediken a 6s volt. Ezek mellett szerepet kapott még a Freedom 251 valamint a Google Pixel okostelefon. Az előző év folyamán a harmadik helyig jutott az Apple Watch, azonban idén nem került fel a top 5-ös listára, valamint úgy tűnik, hogy a botrányos Note 7 sem vert annyira nagy botrányt, hogy felkerüljön a top ötös lista bármelyik fokára.

Érdemes megemlíteni, hogy összesítettben sem szerepelt rosszul az új csúcsmodell, hiszen ott a második legnépszerűbb volt a Pokemon Go után. Nem árt megnézni, hogy hogyan alakultak a megoszlások, hiszen úgymond egy rövidke visszatekintést ad az idei év történéseiről és egyéb dolgairól.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!