Hat csalót vett őrizetbe a chicagói rendőrség

HusztiD 2016.08.03. 12:40 Apple 0 db 130

apple-store-sydney

A Chicago Tribune beszámolója szerint hat New York-i lakost vettek őrizetbe, akik hamis személyazonossággal és bankkártyával próbáltak meg Apple termékeket vásárolni. Az információk szerint Chicagóban lévő több Apple Store-ban is bepróbálkoztak, ám végül a rend őreinek sikerült elkapniuk őket, akiket szervezett bűnszövetkezettel vádolják őket.

Az információk szerint a helyi O’Hare nemzetközi reptérre érkeztek meg a csalók, akik kocsit béreltek, majd ellátogattak az Apple boltjaiba. A gyanúsítottak hamis személyigazolványokat és lopott bankkártyákat használtak a vásárlásokhoz. A Deer Parkban lévő Apple Store-ban azonban gyanút fogtak és a helyi szerveknek a kameráik által sikerült beazonosítaniuk az elkövetőket, akiktől csaknem 10 ezer dollár értékű Apple termékeket foglaltak le.

A Sheriff iroda szóvivője, Christopher Coveilli szerint manapság nem sokan próbálkoznak hasonló csalással, hiszen általában hamar nyomra kerítik őket. Úgy tűnik ezzel nem voltak tisztában az elkövetők, így most mindegyikőjüknek vállalnia kell a következményeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!