Steve Jobs lett az év egyik legrosszabb filmje

HusztiD 2015.12.29. 12:59 Egyéb, Steve Jobs 3 db 338

Steve-Jobs-biopic-780x555

Az október folyamán mozikba került új Steve Jobs filmről eléggé sokat olvashattunk az elmúlt hetek folyamán. Mint az nem sokkal a debütálása után kiderült, a film jóval alul teljesített, mint ahogyan azt elvárták. De akár megemlíthetjük az Ashton Kutcher féle filmet, ami szintén nem volt eget verően nagy siker, de az új alkotás még ezt is alulmúlta.

Ezúttal egy ismertebb filmkritikus, Rex Reed fejtette ki a nem túl pozitív véleményét a Danny Bolye által rendezett film kapcsán. Egészen pontosan az történt, hogy rangsorolta az idei év legrosszabb filmjeit, ahol a Steve Jobs kapta meg az első helyet. Elmondása alapján ha a nézőt érdekli a kései, már gazdag Steve, aki az életét áldozta a digitális forradalom iránt, akkor maradjanak távol ettől a rideg és teljesen érthetetlen filmtől.

Érdemes megemlíteni, hogy kezdetben jó véleménnyel voltak a filmről, most már jönnek a negatívak egyaránt. Hogy kinek mi jön be, az szubjektív. Nem árt elfelejteni, hogy januárban nálunk is moziba kerül a film, így azután mindenki elmondhatja a véleményét, hogy szerinte hogyan sikerült az új Steve Jobs film.

Van-e olyan köztetek, aki már látta?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Patrick - 2015.12.29. 17:30

  Mi ennek a filmnek a címe? Steve Jobs? Ennyi?!

  • HusztiD - 2015.12.29. 20:15

   Így van, simán csak Steve Jobs. :)

 2. iRon242 - 2016.01.02. 09:38

  Akkor is, talán inkább “A Steve Jobs…”, hiszen Steve Jobs egy ember, a Steve Jobs meg egy film.

Szólj hozzá Te is!