Lassul az iOS 9 elterjedtsége

HusztiD 2015.12.21. 15:06 iOS 1 db 193

ios_9_ipad_iphone

Legutóbb november végén frissítette az Apple a fejlesztői oldalán lévő megoszlásokat. Ekkor még viszonylag gyorsan terjedt az iOS 9, hiszen iOS 7 közeli állapotban volt, de az elmúlt két hét alatt szinte alig változtak a megoszlások, elkezdett lassulni a hódítása.

A december 14-i adatok szerint az iOS 9 már 71 százalékon volt, ami egyetlen egy százalékos növekedést jelentett két hét leforgása alatt. Az iOS 8-at használók tábora ugyanennyivel csökkent, így mostantól 21 százalékos részesedéssel bírnak, míg a korábbi rendszert futtató készülékek ugyanúgy 8 százalékon maradtak.

A lassulás ellenére érdemes megjegyezni, hogy az új rendszer még így is sokkal gyorsabban terjed, mint az iOS 8, hiszen az csak idén januárban érte el a 69 százalékos elterjedtséget, amit az iOS 9 már egy bő hónappal elért. Továbbá érdemes kivárni a karácsonyi időszak végét, hiszen az ünnepek alatt biztosan tovább szaporodik az iOS 9 megoszlása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. aggressor - 2015.12.21. 19:19

    és azt tudjátok e mennyivel több i6s és i6s plus fogyott az idén mint tavaly az i6 és i6 plusból? gondolom sokkal több mert tavaly később ért hozzén az új telefon. biztos az ios 9 olyan pipec vagy az eladások?

Szólj hozzá Te is!