Jól terjed az iPhone 12 széria

HusztiD 2021.05.03. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 162

Az Apple legutóbb a 2016-ban bemutatott iPhone SE-vel tartotta fenn azon felhasználók érdeklődését, akiknek már túl nagynak számítottak az újabb iPhone modellek. Az előző évben bemutatott iPhone 12 Mini kivétel volt, ugyanis az 5,4 colos telefonnal azokat a vásárlókat célozták meg, akik egy kisebb formatervre vágynak, így várható volt, hogy nagyobb eladásokat produkálnak.

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) csapata egy új felméréssel állt elő, melyben azt vizsgálták, hogy az Apple telefonjai között milyenek voltak az eloszlások az amerikai piacon. Ergó az újonnan eladott iPhone-ok közül mely modellek voltak a legkelendőbbek.

Az iPhone 12 széria az összesített eladás 61 százalékát tette ki. Legnépszerűbb az iPhone 12 volt, amelyet a 12 Pro Max, 12 Pro és a 12 Mini követett. Ha a legnagyobb számú megoszlást nézzük, akkor még mindig az iPhone 11 aratott a maga 24 százalékos teljesítésével.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy tavaly ilyenkor szinte ugyanannyi eladást produkált az Apple a 11-es szériából, mint most a 12-esből, plusz az előző évben megjelent új iPhone SE-ből.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!