Februárban újabb országban debütál az Apple Pay

HusztiD 2015.11.24. 13:20 Apple, Egyéb 0 db 442

apple-pay-e1421948572182-1940x1091

Nagyon úgy néz ki, hogy az Apple gőzerővel dolgozik azon, hogy minél több országban is elérhetővé tegyék a fizetős szolgáltatásukat. Az előző évben indult Apple Pay még csak Észak-Amerikában volt elérhető, majd idén bemutatkozott az Egyesült Királyságban is. Az előző hét folyamán pedig Kanadában és Ausztráliában jelent meg, továbbá megtudhattuk, hogy jövőre Spanyolországban, Szingapúrban és Hong Kongban egyaránt tiszteletét teszi.

A Wall Street Journal legfrissebb értesülései szerint jövő februárban már Kínában is elrajtol az Apple Pay. Ha helyesek az értesülések és minden rendben megy, akkor a kínai tavaszi fesztiválra, tehát február 8-ára megjelenik a szolgáltatás, amihez nagy reményeket fűznek az almás vezetők. Az Apple CEO-ja egyébként már korábban elmondta, hogy belátható időn belül tervezik a fizetős szolgáltatásuk bevezetését, hiszen Kínában nagy potenciál rejlik.

Ha pedig lemaradtatok volna pár napja a cikkünkről, akkor érdemes elolvasni, hiszen pont Kínát boncolgattuk. Mint kiderült, az ázsiai ország már túlnőtte egész Európát, hamarosan pedig az Egyesült Amerikai Államokat is lekörözik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!