Megérkeztek az első kicsomagoló és élménybeszámoló videók az iPhone 13 szériáról

HusztiD 2021.09.22. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 757

Az Apple még csak előző hét folyamán mutatta be legújabb csúcskészülékeit, az iPhone 13 szériát, amelyet e hét péntekétől szállítanak ki hivatalosan az első előrendelőknek. A nagyobb YouTube csatornák viszont szokás szerint pár nappal előbb megkapták az aktuális telefonokat, melyekről gyorsan készítettek bár kicsomagoló és élménybeszámoló videókat.

Több videót is találhatunk a videómegosztón, de egyelőre négy minőségibb kontentet válogattunk ki, melyben Marques Brownlee, a Verge csapata és Sara Dietschy jeleskedik. Úgy tűnik, hogy az Apple a sajtónak ezúttal az újabb színeket küldte ki, így az iPhone 13-nál a kék kivitelek, míg a 13 Prónál az új sierrakék színű telefonok kicsomagolásait láthatjuk.

Ahogyan a videókban is elhangzik, ezúttal ugyanúgy minimalista a csomagolás, mint ahogyan az utóbbi években megszokhattuk. Az első szembetűnő dolog, hogy a fólia nem fedi le az egész telefont, csupán az előlapot. Ezt követően szinte minden ugyanaz, amit már megszokhattunk, ergo csak egy Lightning kábelt kapunk a papírok mellett a készülékekhez.

Látható továbbá az is, hogy a sierrakék kivitel talán egy kicsivel másabb színhatást ad, mint ahogyan azt az almások reklámoztak. Igaz ez csak egy videó, de aki teheti, annak vásárlás előtt jobb lesz élőben lecsekkolnia, hogy melyik szín hogy fest, majd azt követően döntenie.

Az eddig látottak alapján mit gondoltok az Apple új telefonjairól?

Figyelem! Kiemelt ajánlattal vár egész szeptemberben az iDoki, ami mellett a születésnapi akciót sem érdemes kihagyni!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!