Kedvezményes születésnapi akcióval vár a 12 éves iDoki!

HusztiD 2021.09.16. 08:55 iDoki, Kiemelt hírek 0 db 220

Idén szeptemberben ünnepli működésének tizenkettedik születésnapját az iDoki, ennek apropóján a születésnapos újabb, az eddigieknél is fantasztikusabb akciókkal kedveskedik, melyekről bizony nem érdemes lemaradni. A legújabb hirdetmény berkein belül minden kiegészítőre, tartozékra és javításra 12 százalékos kedvezményt kaptok az eredeti Apple kiegészítők kivételével. Itt még nem ér véget az ünneplés, ugyanis a tizenkettedik évforduló alkalmából MacBook-okra a hardveres karbantartás 10 900 Ft-ba kerül. Mindehhez csupán annyit kell tenni, hogy boldog születésnapot kívánsz a csapatnak.

Az akció október 1-ig tart és csak abban az esetben vehető igénybe, ha boldog születésnapot kívánsz.

Kívánj boldog születésnapot, s máris jogosult vagy az alábbi akciókra:

– Minden – nem eredeti Apple – kiegészítő vásárlása, illetve javítási szolgáltatások esetén 12%-os árengedmény jár

– MacBook-ok hardveres karbantartása 10 900 Ft-ért vehető igénybe

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontján átadhatod az általuk küldött futárszolgálatnak a javításra szoruló Apple termékedet.

Látogass el üzletükbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu. Illetve ne feledkezz meg az iDoki házhoz megy szolgáltatásról sem!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!